Naam opgeven

Op wereldlichtjesdag noemen we de namen van de kinderen die we missen. Met aandacht, voor elke naam, voor elk kind, voor elke ouder, broer of zus die het gemis van dit kind met zich meedraagt.

Vul ons formulier in
Wanneer u wilt dat wij op 10 december 2023 tijdens de herdenking de naam van uw overleden (klein)kind, broer of zus noemen, geef dan de naam aan ons door. Vanaf 2 november 2023 vindt u daarvoor op deze plek een aanmeldformulier.

De naam kan voluit genoemd worden of alleen de voornaam. Als het kindje geen naam heeft gekregen kunt u ook haar of zijn troetelnaam laten noemen.

Uitspraak
Heeft uw kind een naam die op meerdere manier uitgesproken kan worden, of ligt de klemtoon op een bijzondere plek, vermeld dan in het formulier ook hoe wij de naam moeten uitspreken (fonetisch). We noemen de naam van uw kind namelijk graag zoals die door u uitgesproken wordt.

Voor vrijdag 8 december 17.00 uur
Stuur de naam in voor vrijdag 8 december 17.00 uur, dan weet u zeker dat we de naam die u genoemd wilt hebben niet missen. Waarom noemen wij dit tijdstip zo specifek? Op zaterdag en zondag zijn we als vrijwilligers bezig de herdenking zelf te organiseren, onze aandacht kan dan niet uitgaan naar het compleet maken van de namenlijst. We danken u voor het begrip hiervoor.