Gastenboek

Als je kind overlijdt of je broer of zus, heb je je eigen wijze om hem of haar te herdenken. Dat kan in stilte op de tweede zondag in december als je een lichtje aansteekt op wereldlichtjesdag. Dat kan ook door te delen. Wil je je ervaring delen? Voel je dan uitgenodigd om dat te doen op Twitter (@lichtjesdag) en/of onze pagina op Facebook.

Wil je hier je reactie geven op Lichtjesdag Groningen, vul dan onderstaand formulier in.

8 gedachten over “Gastenboek

  1. Datzelfde ontroerende beeld van symboliek van het loslaten van het licht in bootje en het noemen van de namen van onze dochter en kleindochter zullen wij nooit meer vergeten en altijd met ons meenemen. Zo intens.

  2. Wij willen u bedanken voor de sprookjesachtige waardige gelegenheid die u ons geboden hebt om onze dochter en kleindochter te gedenken. vooral de symboliek van het loslaten door haar bootje te water te laten heeft ons ontroerd. Wij zijn onder de indruk van de organisatie en de vele vrijwilligers die dit alles mogelijk maken! Zoveel licht reikt vast en zeker tot de zielenwereld achter de sterren waar onze kinderen ver weg en toch zo dichtbij zijn! We hopen er volgend jaar weer bij te zijn.

  3. Wij willen u bedanken voor de sprookjesachtige waardige gelegenheid die u ons geboden hebt om onze dochter en kleindochter te gedenken. vooral de symboliek van het loslaten door haar bootje te water te laten heeft ons ontroerd. Wij zijn onder de indruk van de organisatie en de vele vrijwilligers die dit alles mogelijk maken! Zoveel licht reikt vast en zeker tot de zielenwereld achter de sterren waar onze kinderen ver weg en toch zo dichtbij zijn! We hopen er volgend jaar weer bij te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code